Bedrijven

Ondersteunt uw bedrijf met deze golfactie van Rotary Voorburg ook een goed doel in Voorburg/Leidschendam?

Met uw deelname ondersteunt u het goede doel in Voorburg/Leidschendam. In ruil hiervoor biedt Rotary Voorburg u een geweldige middag en avond met veel fun, een leuke ronde golf en veel mogelijkheden voor netwerken en het vergroten van uw naamsbekendheid.

U kunt sponsoren in de volgende categorieën:

Hoofdsponsor € 1.500
Er zijn maximaal 2 hoofdsponsors. Dit sponsorpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

• U kunt uw bedrijf, product of dienst presenteren tijdens het toernooi;
  • Vermelding op de website www.golfrotaryvoorburg.nl met een link naar uw eigen website;
  • Uw naam en logo worden vermeld als hoofdsponsor op een groot bord bij de ingang van het clubhuis;
  • U mag een beachflag van uw bedrijf bij het terras plaatsen;
  • Een eigen team van 4 personen met 4 vrijkaarten voor het Indisch buffet (excl. drank).

Sponsor € 1.000
Er zijn maximaal 4 sponsors. Dit sponsorpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

• Uw naam en logo worden vermeld als nevensponsor op een groot bord bij de ingang van het clubhuis;
  • U mag een beachflag van uw bedrijf bij het terras plaatsen;

Teaminschrijving € 350

• Een eigen team van 4 personen;
  • U kunt met meerdere teams inschrijven.

Interesse? Gebruik dan het Rotary Golf 2018 inschrijfformulier voor bedrijven.